Samen werken aan mooie successen

Samen met u welteverstaan. Want onze schat aan kennis en ervaring krijgt pas waarde wanneer onze specialisten worden uitgedaagd, met vragen uit úw dagelijkse praktijk.

Willem Brand

MKB adviseur (accountancy)

“Als gevorderd assistent accountant houd ik me vooral bezig met het samenstellen van jaarrekeningen en het signaleren van adviespunten. Daarnaast ben ik de klant van dienst met allerlei andere zaken zoals kleiner advieswerk, assurance opdrachten en administratieve diensten. Ik vind het fijn om altijd klaar te staan voor onze klanten en ben graag een aanspreekpunt voor hen waar ze met al hun vragen terecht kunnen.”

Ralph van den Dungen

Directeur

“Als accountant kijk ik graag in de financiële keuken van een onderneming. Je kijkt naar de cijfers en analyseert deze. Je hebt echter niet alleen met cijfers te maken, maar vooral met mensen. Want wat die cijfers je vertellen, moet je goed kunnen communiceren.”

Michael van Erp

MKB adviseur (accountancy)

“Met mijn werkervaring binnen de accountancy in de afgelopen jaren en mijn dienstverlenende en klantgerichte instelling, vertrouw ik erop u tijdig en volledig van de gewenste (financiële) informatie te voorzien, zodat u weer verder kunt met doelgericht ondernemen!”

Angelika Grigorian

Gastvrouw | telefoniste

“Als administratief medewerkster en receptioniste heb ik een breed scala van functies. Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met cliënten via telefoon of op kantoor. Cliënten ontvangen met een lach en een kop koffie, een sfeer creëeren waarin mensen zich thuis voelen dat vind ik belangrijk.”

Lauran Janssen

Belastingadviseur

“Ik vind het leuk om mijn verworven fiscale kennis te delen met ondernemers. Hen te helpen met het vinden van proactieve oplossingen voor fiscale vraagstukken. Onze accountants en belastingadviseurs werken nauw met elkaar samen. Wij luisteren naar wat de klant bezig houdt. Lijntjes en verbindingen leggen; dat is onze kracht. Dat komt omdat wij het prettig vinden om samen met elkaar en klanten aan oplossingen te werken. Zien dat mensen verder komen, dat geeft voldoening.”

Ellen Schapendonk

Salarisadministratie adviseur

“Het personeel is uw belangrijkste kapitaal. Geen wonder dat u de personeelszaken tot in de puntjes geregeld wilt hebben. De salarisadministratie is een belangrijk onderdeel hiervan. Om ervoor te zorgen dat u en uw personeel zorgeloos kunnen werken, neem ik u alle werkzaamheden rondom deze administratie uit handen”.

Semra Temirci

Medewerkster financiële administratie

“Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat uw administratie zorgvuldig en compleet wordt verwerkt, zodat u up-to-date inzicht heeft hoe het bedrijf er financieel voorstaat. We denken graag mee om uw administratieve processen zo optimaal mogelijk in te richten. Dan kunt u vooral bezig zijn met ondernemen”.

Bo Vermeulen

Medewerkster financiële administratie

“Omdat de financiële administratie de basis is voor uw bedrijf, en voor het verdere verloop van de taken van mijn collega’s, zorg ik ervoor dat uw administratie zo zorgvuldig en compleet mogelijk wordt verwerkt. Zo kunt u alle energie in uw bedrijf steken, en wij zorgen voor de rest!”

Mark Visser

MKB adviseur (accountancy)

“Al ruim 25 jaar enthousiast ‘in het vak’ werkzaam. Als leidinggevende deel ik mijn kennis en ervaring graag met mijn jongere collega’s. Zo is deskundigheid ook op lange termijn voor cliënten gewaarborgd.”