Zijn jouw fiscale zaken goed geregeld?

Het Belastingplan 2019 laat de nodige stof opwaaien en de impact zal van ondernemer tot ondernemer verschillend zijn. Hoe bereidt jij je voor op de aangekondigde fiscale veranderingen?

Jouw Register Belastingadviseur (RB) kijkt graag samen met jou wat de aangekondigde voorstellen betekenen voor jouw situatie. Met een RB als vertrouwde partner aan jouw zijde weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt en dat jouw zaken op fiscaal gebied correct geregeld zijn. Niet alleen nu, maar zeker ook in de toekomst. Hij wijst jou de weg en vertaalt ingewikkelde vraagstukken naar gewone mensentaal, zodat jij je kunt richten op wat jij het liefste doet: ondernemen.

-Ook onze belastingadviseurs (Lauran en Jeanine) zijn lid van het Register Belastingadviseurs
-Ben je als ondernemer op zoek naar fiscale kwaliteit?
-Kies voor een RB. Kijk eens op rb.nl of bekijk dit filmpje

FL!NK Accountants & Fiscalisten staat je graag bij om de mogelijkheden voor fiscaal voordeel te onderzoeken. Geeft jou weer tijd voor ondernemen! Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op via lauran.janssen@flinkgroep.nl of j.vandenbosch@flinkgroep.nl of via 0162-452122.

  

Lauran Janssen RB ~ Belastingadviseur                   Jeanine van den Bosch RB ~ Belastingadviseur

FL!NK | Tijd voor ondernemen

 

Altijd op de hoogte

FL!NK zit bovenop de actualiteiten. De kennis die wij zo vergaren, verzamelen we in deze kennisbank. Doe er uw voordeel mee!

E-mailnieuwsbrieven ontvangen?