FL!NK HRM Advies: Beschikking Loonheffingen gedifferentieerd premiepercentage Werkhervattingskas (whk) 2019

De belastingdienst zorgt ervoor dat elke werkgever voor ieder premiejaar aan het eind van het voorgaande jaar een beschikking (als je een middelgrote of grote werkgever bent) of een mededeling (als je een kleine werkgever bent) ontvangt. Op de beschikking/mededeling staat het door de belastingdienst vastgestelde gedifferentieerde premiepercentage whk. Je ziet op deze beschikking/mededeling welke uitkeringen UWV doorberekent en welke premies volgend jaar gaan gelden.

Beschikkingen
Vanaf eind november/begin december ontvang je als werkgever dus weer een “Beschikking Loonheffingen gedifferentieerd premiepercentage werkhervattingskas”.

FL!NK Advies
Graag ontvangen wij voor 15 december 2018 (een kopie van) de beschikking Werkhervattingskas, zodat wij in januari 2019 de salarissen van jouw medewerkers correct kunnen verwerken. Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op via Randy en Jurgen of via 0162-452122.

FL!NK | Tijd voor ondernemen

Altijd op de hoogte

FL!NK zit bovenop de actualiteiten. De kennis die wij zo vergaren, verzamelen we in deze kennisbank. Doe er uw voordeel mee!

E-mailnieuwsbrieven ontvangen?

[mc4wp_form id=”7144″]