FL!NK Accountants & Fiscalisten en MOS Accountants & Adviseurs bundelen krachten 

Met trots delen wij mede, dat we vanaf vandaag samenwerken en per 1 januari 2020 daadwerkelijk gaan fuseren met onze Oosterhoutse collega’s van MOS Accountants & Adviseurs. Na diverse oriënterende gesprekken is gebleken dat onze visie op accountancy goed op elkaar aansluit en dat wij elkaar op vele vlakken kunnen aanvullen en versterken. Onze kantoren gaan volgend jaar samen verder onder de naam MOS Accountants & Adviseurs.

Nog meer maatwerk
Zowel voor FL!NK als MOS staat een heldere, klantgerichte werkwijze centraal. Met een groter en sterker team kunnen we nóg beter inspelen op klantwensen, met een breed pakket digitale toepassingen die processen vereenvoudigen. We houden uiteraard vast aan onze persoonlijke aanpak.

Andere ondernemende keuze
Eén van onze directieleden heeft parallel aan het fusieproces gekozen voor een ander carrièrepad. Per 1 januari 2020 start Rolf Mannaerts met het begeleiden en ondersteunen van startups en scale-ups die opereren op het snijvlak van innovatie en IT. We kijken met genoegen terug op zijn tijd bij FL!NK Accountants & Fiscalisten, waarin hij het vertrouwen van vele klanten genoot en een belangrijke bijdrage leverde aan onze groei en professionalisering. Hij zet zich tot het einde van dit kalenderjaar actief in voor klanten en het kantoor van FL!NK Accountants & Fiscalisten. Hij blijft vervolgens als ambassadeur betrokken bij het nieuwe kantoor. Ralph van den Dungen zal toetreden tot de maatschap van MOS Accountants & Adviseurs en het directieteam.

Samen sterker de toekomst in
Met deze fusie zijn we klaar voor de toekomst. We kijken ernaar uit om nog meer ondernemers en bedrijven te helpen met slimme digitale toepassingen én met persoonlijke aandacht. Benieuwd hoe wij jou meer tijd voor ondernemen kunnen bieden? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

FL!NK | Tijd voor ondernemen

 

Altijd op de hoogte

FL!NK zit bovenop de actualiteiten. De kennis die wij zo vergaren, verzamelen we in deze kennisbank. Doe er uw voordeel mee!

E-mailnieuwsbrieven ontvangen?

[mc4wp_form id=”7144″]